ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Тренировка в домашни условия

» Населено място:
» Община:
» Регион:
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Ако фитнесът не е вашето място, а времето не позволява да тичате в парка, може да тренирате ефективно и у дома. Тренировките в домашни условия са възможност да подобрите начина си на живот, да поддържате добра форма, да разпуснете след тежък работен ден и да се заредите с добро настроение.

Нищо не може да ви спре да изпълните любимите си упражнения у дома (вече говорихме задомашните упражнения за корем), били те и малко променени поради обстановката. Какво ви е необходимо, за да направите своята любима, ефективна домашна тренировка?

Постелка за йога– така известната гумена постелка, която се ползва и в центровете за йога и медитация, е първото необходимо пособие за вашата тренировка у дома. Може би вече имате такава от посещенията си в зала за тренировки, но дори да нямате, тези постелки се предлагат на много места и са на напълно достъпна цена. Може да използвате постелката за класически упражнения за дупе, корем, крака или цяло тяло, за медитация или йога. При тренировките е важно да имате стабилна основа, но и да не ги правите директно на земята, за да не нараните гърба си. Ето защо постелката е чудесно решение за всеки, който желаете да поддържа формата си и у дома.

Пренареждане вкъщи– трябва да освободите място за домашната си тренировка. Може да тренирате в хола, в спалнята – където сметнете за добре. Важно е да имате достатъчно място за разтягане и движение, тъй като някои упражнения го изискват. Хубаво е да изключите телевизора, за да не ви разсейва. Ако обаче гледате видео тренировка от компютъра, увеличете екрана, поставете го на подходящо място и се захващайте за работа.

Определено ще се чувствате горди от себе си, че сте направи ефективна тренировка у дома без никакво разсейване. Тежести– ако правите упражнения за ръце, а и не само, ще ви трябват тежести. Може да се сдобиете с такива от същото място, откъдето сте взели и постелката. Предлагат се гирички с различни килограми, също на достъпна цена. В случай че в момента нямате такива под ръка, може да си направите сами. Вземете 2 шишета, пълни с вода, шишета, пълни с пясък, може да ползвате дори боб. Важното е да усещате тежест, поносима за вас, която ще помогне за укрепване на мускулите, но без да ви навреди.

Освен тежести и постелка, любим уред за трениране в домашни условия на дамите, енадуваемата фитнес топка. С нея може да правите най-различни упражнения за ръце, крака, цяло тяло, чудесна е и при проблеми с гърба и кръста, а с подскоците върху нея перфектно стегнатите бедра са ви вързани в кърпа! Ако сте почитатели на степ аеробиката или упражненията за прасци и крака, може да се сдобиете и съсстепер. Той представлява малка стълбичка, обикновено от 2 стъпала. Различни упражнения, изискващи качване и слизане стягат долната част на краката. Може да се ползва и при лицеви опори или упражнения за ръце.

Тренировката в домашни условия е напълно постижима цел, стига да проявите воля и да я правите поне няколко дни в седмицата. Разбира се, съчетайте с правилно хранене и пълноценен сън, за да се чувствате пълни с енергия, горди от себе си и винаги позитивни!

Източник: https://fitnesizdrave.com/


Офертата е прочетена: 17 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:
Вип оферти
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Тайната на Котел
Асенова крепост
Къща " Равеста "
Хотел Комплекс "Воеводски"