ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Седем хитрини за по-евтино пътуване и самолетни билети

» Населено място:
» Община:
» Регион:
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

С добро планиране и предвидливост ще можете да пътувате до вашата обичана дестинация без това да повлияе значително на джоба ви. В тази статия ще се опитаме да представим няколко хитри идеи, които ще ви помогнат да планирате вашето пътуване и намерите по-бързо изгодни билети за самолети.

1. Следете, когато в медиите се споменава някоя авиолиния, това означава, че най-вероятно към момента се провежда рекламна кампания и част от кампанията им е да предлагат временно много по-евтини самолетни билети.

2. Проявете гъвкавост в планирането на пътуванията си. Вторник, сряда и събота най-често по-евтини дни за пътуване. Това важи и за полети рано сутрин и късно вечер. По време летните месеци цените на билетите винаги са значително по-скъпи.

3. Проучете пакетните оферти на авиокомпаниите. Обикновено ако вземете кола под наем и резервирате хотелска стая чрез авиокомпанията, пакета ще ви излезе по-изгодно. Не забравяйте да сравните техните цени и изчислете колко би ви струвало всичко, ако сами направите вашите резервации.

4. Направете ранна резервация. Колкото по-предварително купите вашите билети, толкова по-евтин ще е вашия билет. Това е по-трудно приложимо, отколкото изглежда и изисква планиране много преди датата на която ще летите, но парите, които ще спестите ако направите малко усилия си струват.

5. Намерете сайтове за сравнение на цените на самолетните билети. Потърсете ги в google с ключови думи "евтини самолетни билети", "самолетни билети цени", "самолетни билети промоции" и подобни, за които можете да се сетите.

6. Отправете запитване дали самолетната компания, с която ще бъдете има програма за лоялни пътници. Може да се предполага, че и друг път ще бъдете с тази авиолиния, и ако имате повече точки е вероятно да летите по-евтино или ще имате някои екстри. Не пренебрегвайте тази възможност.

7. Важно е да знаете, че едни от най-евтините билети за полети се предлагат от нискобюджетните превозвачи като: уиз ер, EasyJet, Ryanair, България аер и други.

Видео
Офертата е прочетена: 13 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:
Вип оферти
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Тайната на Котел
Хотел Комплекс "Воеводски"
Къща " Равеста "
Асенова крепост