ENG English
Начало УсловияКонтакти
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

ГРАД / СЕЛО


Как да промотирате успешно хотела си през летния сезон

» Населено място:
» Община:
» Регион:
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

  Добра новина за всички нови хотелиери, които търсят идеи как да превърнат чисто нов хотел в популярно посещаемо място.

Инвестирайте в технологии


Оборудвайте хотела си с правилната хотелска технология още от самото начало. Като самостоятелно заети хотелиери вие сте маркетинг експерт, домакин, счетоводител и мениджър на резервации в едно - и това е само началото. Да поддържате всички тези дейности организирани е от изключително важно значение за правилното функциониране на хотела ви, затова добра идея е да инвестирате в система, с която да управлявате резервациите си по-лесно и да менажирате взаимоотношенията с клиентите. Това ще ви спести много време, усилия и ще ви предпази от дублиране на резервации и недоволни гости.

Създайте красив уеб сайт на хотел, който е насочен към оптимална конверсия


Може би няма да ви учуди, но днес все още има немалко хотели, които не разполагат със собствен сайт. Ако и вие сте от скептиците, нека ви дадем няколко сериозни основания защо си струва да инвестирате в уебсайт. На първо място, потребителите ще потърсят хотели онлайн за тяхната ваканция и ако вие нямате онлайн присъствие, то те няма как да изберат вас. Освен това, добре направения сайт ще представи бизнеса ви в най-добрата му светлина и ще даде необходимата информация за удобствата и специалните оферти, които предлагаме. Не на последно място, потребителите ще могат да направят резервация в удобно за тях време, а вие няма да плащате процент на посреднически платформи.

Използвайте колкото се може повече канали за разпространение


Само да седите на рецепцията и да се надявате, че някой случайно появил се гост ще резервира, е стратегия, която няма да проработи. Вместо това използвайте други канали за разпространение, за да представите хотела си на потенциални гости. Това може да за възможности за онлайн маркетинг за хотели в социалните мрежи, но също така, може да промотирате хотела си и офлайн по различни мероприятия.

Използвайте маркетинг с влияние

За да създадете история около вашия хотел, трябва хората да разкажат за негои уникалните преживявания, които са имали там - и те трябва да разказват за това често. Предоставянето на вашите гости на първокласен престой ще доведе до хвалби за хотела от уста на уста. Има един начин да достигнете до по-голяма аудитория чрез интернет - с помощта наинфлуенсъри. Търсетеинфлуенсъри, коитоа са подходящи за вашата марка. Попитайте ги за медийните китове, за да видите дали тяхната аудитория се припокрива с вашата целева аудитория. След това работете усилено, за да развиете отношения с тези хора, така че те да могат да станат посланици на вашия хотел.

Възползвайте се от сезонни или местни събития - или разработете свои собствени


Специални събития, частни тържества и организирани мероприятия могат да бъдат истинска златна мина дори за малък хотел. Още по-добре, ако успеете да се специализирате в някоя от тези конкретни ниши и превърнете вашия хотел в желана дестинация за такъв тип събития. Те имат потенциал да се превърнат в редовен и значителен приход за вашия хотел.

Познайте вашата целева група и се обърнете към гостите, които искате да привлечете


Важно е да знаете идеалната си целева група и да се обърнете директно към тях. За да направите това, първо трябва да се познавате вашите идеални гости и техните желания, нужди, харесвания и навици. Поставете се на тяхно място. Какви медии четете? Как прекарвате деня? Как пътувахте? След това трябва да сте сигурни, че присъствате на правилните места. В случай, че имате нужда от помощ с маркетинга на вашия хотел, то потърсете услугите на доказани специалисти в сферата - UPguest.


Офертата е прочетена: 7 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
    Вид:
    Местоположение:     Населено място:
Вип оферти
ТОП 5 на СПА дестинациите в България
Тайната на Котел
Хотел Комплекс "Воеводски"
Асенова крепост
Къща " Равеста "